VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİMİZ

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir. Veli ve öğretmen görüşmesi, bu işbirliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir.

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

26.10.2023 125

1. SINIF VELİLERİMİZ: PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 12:50 13:30 SAATLERİ ARASINDA GÖRÜŞMEYE GELEBİLİRSİNİZ..

2. SINIF VELİLERİMİZ: SALI GÜNÜ SAAT 12:50 13:30 SAATLERİ ARASINDA GÖRÜŞMEYE GELEBİLİRSİNİZ..

3. SINIF VELİLERİMİZ: ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12:50 13:30 SAATLERİ ARASINDA GÖRÜŞMEYE GELEBİLİRSİNİZ..